sobota 20. února 2010

MOVa poprvé v životě plavala v Labi!

Dnes v sobotu 20.2.2010 se MOVa poprvé v životě vykoupala v Poděbradech v Labi. Bohužel fotografickou dokumentaci jsem nezajistil, ale jako svědek to potvrzuji. Pokladníku, od příštího týdne se již koupeme ve třech!

sobota 13. února 2010

7.2.2010

Už jsem ani nechtěl opět psát o víkendovém koupání, ale když jsem si prohlédl fotografie změnil jsem názor. Fotka Pokladníka, míjejícího pejskaře, stojí určitě zato.

















úterý 2. února 2010

Pochválen buď, Předsedo!




Na tomto místě, bych chtěl poděkovat Předsedovi, že vytvořil takový pěkný blog a že se tak stará o skvělou propagaci toho vašeho (našeho?) oddílu. Jen stále nevím, jestli JÁ jsem členem K.O.Poděbrady. Limit na 10 km, který byl, myslím, vysloven z úst Předsedy před startem loňského Běhu krále Jiřího, a činil 52 min, jsem s rezervou:) splnil. Ale : nevyplňoval jsem žádnou přihlášku, nebyl jsem seznámen se Stanovami, ale co je asi nejpodstatnější a ze zde vystavených fotografií zřejmé (otužování tvoří asi hlavní aktivitu členů oddílu), nesplňuji statut "otužilce". Hrozně rád bych byl platným členem oddílu, tak mi, prosím Tě, Předsedo, napiš, co všechno pro to mám udělat. Mnohokrát ti děkuji.
A aby bylo viděět, že se snad úplně neflákám, přidávám fota z těžkého stoupání na běžkařské trati na Golfu z této neděle.