úterý 18. května 2010

Budoucnost K.O.

Dobrý den pánové,
zde jsem našel inspiraci, která je přímo předurčena pro K.O.Poděbrady.
Naprosto přesně vystihuje naši filozofii::).
http://www.behej.com/clanek/6059-north-pole-marathon-ivany-pilarove-od-beznadeje-k-nadeji

pondělí 10. května 2010

Pražský maraton 2010

Tak jsem potřetí v životě absolvoval maratonský běh. Cílem bylo zaběhnout čas kolem 3:30 a do cílové pásky vběhnout s úsměvem na tváři. To první se vydařilo, ale to druhé ani trochu. I když jsem se snažil šetřit síly a běžet rovnoměrným tempem, po snadné třicítce přišla, stejně jako v předcházejících maratonech, krize, která se s blížícím cílem ještě rychle prohlubovala. Na 40 km se nohy již zcela vymkly jakékoliv kontrole a zřejmě pouze setrvačností pokračovaly v běhu. V Karlíně jsem si již tradičně nadával, proč to vlastně dělám a že už v životě žádný maraton nepoběžím. Částečně mě povzbuzovalo, že jsem na tom tak špatně nebyl sám. Výběh do mírného "stoupání" na 41.km pro nás běžce v krizi musel působit na diváky opravdu komicky. Myslím, že kdyby mě tam viděli členové našeho klubu, tak by mě oprávněně okamžitě zbavili předsednictví. Takže zážitek hrůzostrašný, ale příští rok se samozřejmě zúčastním znova.

úterý 4. května 2010

Ukončení běžkařské sezóny

Tak jako otužilci ukončili svou sezónu, tak i poděbradští běžkaři tu letošní ukončili v neděli 2.května za výborných sněhových podmínek na hřebenech Krkonoš :)











neděle 2. května 2010

Běh krále Jiřího

Dne 12.6.2010 se poběží v Poděbradech Běh krále Jiřího na 10 km. Doufám, že se členové K.O.Poděbrady zúčastní v hojném počtu. Trať je to rychlá a snad se nám podaří opět překonat naše rekordy. Každopádně já se už velice těším, jak se s Pokladníkem pořádně proženeme.

http://www.behy.cz/zavod/4118-beh-krale-jiriho