neděle 26. prosince 2010

Koupání na svatého Štěpána

Koupání na svatého Štěpána nabylo snadné, teplota -9st.C a severní  vítr byl krutý. Pouze nejodvážnější členové K.O. Poděbrady se odvážili do vody. Jezero Dvojka již téměř zamrzlé. Čeká nás příští týden již Labe?




čtvrtek 23. prosince 2010

Přání


I já přeji všem členům K.O.Poděbrady klidné a pohodové Vánoce a spoustu skvělých sportovních zážitků a výkonů v roce 2011.

Předsedovi bych tímto rád poděkoval za to, že se o náš oddíl a také nás příkladně stará a nenechá nás zlenivět:)

Jednou z prvních reprezentací oddílu v r.2011 bude má účast na Jizerské 25, která se v rámci Jizerské padesátky koná již v neděli 9.1.2011. Bude to asi pěkná masovka, účastnit se na obou závodech má skoro 5000 běžkařů! Koukal jsem do startovní listiny- účastnit se má také několik členů poděbradské kanoistiky, takže po vzoru podzimní pečecké 10 možná bude ve výsledkové listině uvedena opět bohatá účast K.O.Poděbrady :)

PF 2011

Děkuji všem členům K.O.Poděbrady za vzornou reprezentaci klubu v roce 2010 a zároveň všem přeji šťastné Vánoce a spousty radostných zážitků při běhání nebo plavání v roce 2011.

neděle 12. prosince 2010

K.O. v noci

Zimní plávání tento víkend prohrálo v konkurenci s lyžováním a tak jsme museli tentokrát vyrazit na koupačku už v pátek večer. Podmínky byly ideální - teplota vzduchu -4st. C a teplota vody, podle kvalifikovaného odhadu, byla velice blízko nuly. Dálková světla, čelovka a blesk fotoaparátu nám umožnili šťastný návrat ke břehu a zachránili crocsku, kterou MOVa ztratila v temné vodě. Zážitek to byl skvěly. Škoda jenom že se nemohl také zúčastnit Marmota.      





neděle 5. prosince 2010

Zima je tu v plné síle

Zima letos přišla velice brzo, ale členy K.O. nezastihla nepřipravené. Naštěstí Dvojka ještě nezamrzla a tak jsme si letos již 5.12 mohli při plavání vychutnat sníh a relativně nízké teploty – 7st.C. Jak můžete na fotografiích vidět, byli jsme na vše velice dobře připraveni (díky Tomášovi)- cepín, teplý čaj a Majka ve svetru.