neděle 30. ledna 2011

Ideální podmínky pro koupel 30.1.2011

Dnes jsme měli ideální podmínky pro koupel: -4st.C, bezvětří a slunce. Škoda jen, že se nemohla zúčastnit MOVa a nechtěl Marmota. Je jasné, že až uvidí tyto fotografie, bude je to velice mrzet :-).





středa 26. ledna 2011

Freeride na Kitzsteinhornu

Rád bych se s vámi podělil o zážitek z další aktivity člena K.O. Poděbrady. Minulý víkend jsem se premiérově zúčastnil akce na rakouském Kitzsteinhornu se zaměřením na jízdu mimo sjezdovky s průvodcem, tedy přesněji průvodkyní Silvou (http://www.offpiste.cz/). Počasí nám přálo a zážitek to byl opravdu nevšední i když občas jsme museli překonat i trochu strachu. Obrázek si můžete udělat z fotek níže.

Bossi

1) Já v akci

2) Stíny

3) V terénu

4) Strach

5) Ještě větší


6) Romantika

pondělí 17. ledna 2011

Valná hromada K.O. Poděbrady

Jako předseda K.O.Poděbrady svolávám valnou hromadu našeho klubu na sobotu 12.3.2010. Využijeme toho, že se nepoděbradští členové zúčastní Pečecké desítky.  Po zajisté úspěšném závodě  budeme moci večer pokračovat ve schůzování. Přesný čas a hospodu v Poděbradech ještě upřesním. Doufám, že účast bude dobrá.

neděle 16. ledna 2011

Občanská (čti klubová) povinnost splněna

Dnes jsem držel prapor našeho klubu sám a sám.
Teplota vzduchu 3 stupně (OK), teplota vody (směs vody a ledu - každý vzdělanec nech si dopočítá sám).
Samostatná akce není nic moc, ale zvládl jsem to! Chtěl jsem si trochu zaplavat a tak jsem se rozhodl prošlápnout kus ledové krusty. Asi po 2 metrech jsem to vzdal, protože tloušťka ledu byla silnější, než na první pohled vypadala. Musel jsem se jen trapně vykachnit::).
Hlásím první letošní nepříjemné mrznutí nohou.

M::. Toho času pokladník.

neděle 9. ledna 2011

Koupání 1.1. a 9.1.2011

Tak zatímco minulý týden byla účast velice slušná, tuto neděli jsme museli nasadit i člena juniorského týmu, protože jinak by se Předseda koupal sám. Počasí bylo tento víkend příznivé: plusová teplota a zcela bez větru. Dvojka byla sice zamrzlá, ale nám se snadno podařilo obnovit Pokladníkovu tulení díru.












neděle 2. ledna 2011

Otužilá zastupitelka

Členka K.O.Poděbrady a zastupitelka našeho města M.O.V.A se hned na Nový rok odvážně vrhla pod ledový příkrov poděbradského jezera č.2